SMA AB NCC AB onionen.se Foxkeh

Regler


Sidan skapad automatiskt av Lezziter, 2007/01/20 15:04

Genom att registrera dig på och praktiskt använda tjänster på Svenska Rallyportalen (SRP) förbinder du dig att följa dessa regler.

§1 Netikett
Så långt det är möjligt bör användare på SRP följa den s.k. netiketten och i allmänhet vara uppriktiga och trevliga. Vissa saker bör dock belysas: § 1.1 Var trevlig, respektera andras åsikter. § 1.2 Det är förbjudet att skapa eller sprida uttalanden som är stötande eller ärekränkande. § 1.3 Använd sunt förnuft. Om du är osäker om det är lämpligt att skriva något eller inte, skriv det inte!

§2 Piratkopiering
Trots att piratkopiering blivit något av modern innegrej är det förbjudet enligt lag, och skall därmed inte diskuteras på SRP. Sker detta trots allt kommer inläggen i fråga att raderas, och vid upprepade förseelser kommer användaren att stängas av.

§3 Användarnamn
Användarnamnet du väljer vid registrering fölljer samma regler som övriga sidan, och ska därmed inte kunna uppfattas som stötande av någon.

§4 Administration
Administratörerna på sidan arbetar helt ideellt och bör respekteras för det arbete dessa lägger ner. Administratörer, skribenter och moderatorer har rätt att när som helst redigera, radera eller på annat sätt modifiera sidan och allt publicerat innehåll utan föregående varning.

§5 Film och bilder
Film och bilder som publiceras på sidan skall vara av en icke stötande natur. Allt publicerat material hamnar under copyright av SRP, och SRP har rätt att använda materialet på det sätt SRP finner bäst. SRP tar inget ansvar om enskild användare publicerar bilder och film utan tillåtelse av copyrightägaren, även om detta givetvis är förbjudet.

Dessa regler kan med eller utan föregående varning ändras. Regler uppdaterade och giltiga: 2007/01/20

Användarnamn:

Lösenord:

Registrera
Glömt lösenord?


Statistik

Besökare just nu: 6
Medlemmar: 267
Länkar i arkivet: 649
Nyheter: 126
Kommentarer: 21
Foruminlägg: 26
Annonser: 21

Mer statistik..


Inloggade


Senaste klotter

lol
lol

lol